JA Bookshop - шаблон joomla Joomla
Medvjedići uče o istini

Medvjedići uče o istini

Stan i Jan Berenstain

Izdavač: Algoritam
5.80 KM

Braco i Seka se veselo igraju u kući, dok se ne dogodi nezgoda – Mamina omiljena svjetiljka završila je na podu razbijena u komadiće. Braco i Seka boje se priznati istinu, pa odluče slagati. Kako to obično biva, jedna laž vodi drugoj pa će se Braco i Seka Medvjedić uskoro naći zapleteni u klupko laži iz kojeg se teško izvući.

Stan i Jan Berenstain rođeni su 1923. godine u Philadelphiji. Kao djeca nisu se poznavali, već su se upoznali tek kao studenti na Philadelphia College of Art. Odmah su se svidjeli jedno drugom, zaključili da vole isti tip literature, da imaju isti ukus u umjetnosti i glazbi. Drugi svjetski rat ponovno ih je razdvojio, no nakon rata vjenčali su se i počeli zajedno raditi istovremeno kao pisci i ilustratori na stripovima u popularnim časopisima.

Nakon rođenja svojih dvaju sinova, počeli su pisati dječje knjige, a prva slikovnica objavljena je pod naslovom Lovci na med (The Big Honey Hunt). Bio je to početak serije slikovnica o obitelji Medvjedić, a sve ostalo je povijest. S više od pedeset izdanih slikovnica, Berenstainovi medvjedići klasik su svojega žanra, a njihove poučne priče i ljupke ilustracije jednako vole djeca i roditelji širom svijeta.

Detalji
ISBN 9789533165127
Uvez Meki
Godina izdanja 2014
Jezik Hrvatski
Broj stranica 32
Težina 100 g
Dimenzije 21.00 cm x 21.00 cm
Tagovi: slikovnice